ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Γκαρσία παίζει την μπάλα, ο Ινγκασον δεν έχει καμία σχέση με αυτή (VIDEO)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Γκαρσία παίζει την μπάλα, ο Ινγκασον δεν έχει καμία σχέση με αυτή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η επίμαχη φάση που ο Λιβάι Γκαρσία έβγαινε τετ α τετ για να σκοράρει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για την φάση-αποβολή μαρς του Ινγκασον στον Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Και πρέπει να την… αναλύσουμε ξανά για να αντιληφθούν όλη την αλήθεια.

Και αυτή είναι μία και μόνο: Ο στόπερ του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα, δεν ασχολείται καν με αυτή και απλά θέλει να ρίξει κάτω τον παίκτη της ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία αντιθέτως πάει για την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, αφήνει πίσω τον αντίπαλο στόπερ και πάει για τετ α τετ. Για τον λόγο αυτό βγαίνει και ο Κοτάρσκι εκτός εστίας, για να καλύψει το κενό. Ο Ινγκασον ρίχνει κάτω τον Λιβάι, ο Κουλιεράκης είναι πολύ πιο πίσω και κανείς δεν μπορεί να προλάβει τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Νορβηγός διαιτητής Εσπέν Εσκάς και ο VAR Μίκελ Ρέντερ συμφώνησαν ότι… δεν υπάρχει τίποτε, σε μία φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα του ματς στο 26’, αλλά η διαιτησία έπαιξε υπέρ ΠΑΟΚ ξεκάθαρα και αλλοίωσε το αποτέλεσμα για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείτε ξανά την φάση:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X