Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τραγωδία - Εντοπίστηκε νεκρός ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ

Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τραγωδία - Εντοπίστηκε νεκρός ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ

Νεκρός ο τεχνικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χατάισπορ γνωστοποίησε τον θάνα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας που αγνοούνταν εδώ και αρκετές μέρες κάτω από τα ερείπια που άφησε πίσω ο καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας.

Η τουρκική ομάδα, μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της, Κριστιάν Ατσού, γνωστοποίησε κι εκείνον του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ, του οποίου το άψυχο σώμα εντοπίστηκε σήμερα μετά από δύο εβδομάδες στα ερείπια, που αφήσε πίσω ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία και την Συρία.

Η Χατάισπορ ανέφερε στην ανακοίνωσή της για τον θάνατό του:

«Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για τον χαμό του τεχνικού διευθυντή μας, Τανέρ Σαβούτ. Μακάρι ο Θεός να δείξει έλεος στον ”δάσκαλό” μας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οπαδούς της ομάδας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ”δάσκαλε” Τανέρ. Μακάρι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου στον παράδεισο. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X