Η ΑΕΚ χωρίς Σιμάνσκι-Μουκουντί το Σάββατο με Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ χωρίς Σιμάνσκι-Μουκουντί το Σάββατο με Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με κακή εμφάνιση, η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αστέρα Τρίπολης.

O Ματίας Αλμέιδα θα έχει να διαχειριστεί εκτός των άλλων και απουσίες λόγω τιμωριών. Συγκεκριμένα, τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί, όσο και ο Νταμιάν Σιμάνσκι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να απουσιάσουν στο παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας.

Παράλληλα, ο Πολωνός άσος θα λείψει και από το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα ώστε να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική.

Έτσι, ο Σίμος Μήτογλου αναμένεται να πάρει τη θέση του Μουκουντί και μένει να φανεί αν θα παίξει ο Πινέδα στον άξονα με τον Γκατσίνοβιτς δεξιά, ή θα παίξει ένας εκ των Γαλανόπουλος-Μάνταλος δίπλα στον Γιόνσον.

Την ίδια στιγμή, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα, Εχσάν Χατζισαφί, Λάζαρος Ρότα, Νόρντιν Άμραμπατ και Νίκλας Ελίασον είναι στο… όριο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X