Ντούσαν Μπάγεβιτς: Παρέλαβε δακρυσμένος το βραβείο ως Legend στα Gazzetta Awards 2022 (VIDEO)

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Παρέλαβε δακρυσμένος το βραβείο ως Legend στα Gazzetta Awards 2022 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η συγκίνηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την παραλαβή του βραβείου του ως Legend στα Gazzetta Awards 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο άλλοτε προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την παραλαβή του βραβείου του ως Legend στα Gazzetta Awards 2022.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τα χρόνια του στην Ελλάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής μας είχε συνηθίσει στην… σκληρή και σοβαρή του πλευρά, όμως στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ βραβεύτηκε από τον Γιάννη Μπέζο ως Legend και κατά την παραλαβή του βραβείου του δάκρυσε.

«Πόσο δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Αγαπάω την Ελλάδα. 35 χρόνια με βοήθησε πολύ. Με την οικογένειά μου που μπορώ να πω ότι σώθηκα από τον πόλεμο και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Για την δουλειά πετύχαμε πολλά πολλοί μαζί. Τι να πω; Ευχαριστώ πολύ το Gazzetta να είστε καλά. Συγκινητικό να με αναγνωρίζουν για το έργο μου Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ο συγκινημένος Ντούσκο.

«Στο πρόσωπο του Μπάγεβιτς είναι ένα σημείο αναφοράς γιατί φεύγει από την μετριότητα και ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο. τον θυμάμαι να έχει το βλέμμα στον ορίζοντα. Ήταν και παραμένει ένας γνήσιος καλλιτέχνης του αθλήματος, ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να τον τιμήσω», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Μπέζος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X