Το αφιέρωμα των Βραζιλιάνων στην ΑΕΚ: «Η κόλαση της Γ' Εθνικής και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την χρεοκοπία»

Το αφιέρωμα των Βραζιλιάνων στην ΑΕΚ: «Η κόλαση της Γ' Εθνικής και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την χρεοκοπία»

Οι Βραζιλιάνοι έκαναν αφιέρωμα στην ΑΕΚ - Μια από τις ομάδες-κολοσσούς που έφθασαν στο «μηδέν» και ανέκαμψαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σύνορα της Ευρώπης πέρασε για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ, καθώς Βραζιλιάνικο ΜΜΕ την συμπεριέλαβε ανάμεσα στις ομάδες-κολοσσούς που έφθασαν στο «μηδέν» και ανέκαμψαν.

Εκτενές αφιέρωμα στις επτά ομάδες στον κόσμο μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΑΕΚ που έφθασαν στη χρεοκοπία τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά κατάφεραν να ανακάμψουν τόσο οικονομικά όσο και ποδοσφαιρικά, φιλοξενεί η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, «afolhahoje.com».

Σ’ αυτό το αφιέρωμα, λοιπόν, γίνεται εκτενής αναφορά στις Ρέιντζερς, Νάπολι, Ντόρτμουντ, Φιορεντίνα, Πάρμα και Τάγερες και στο τέλος υπάρχει αναφορά στην ΑΕΚ.

Κατ’ αρχήν το θέμα έχει «ντυθεί» από φωτογραφία των πανηγυρισμών του πρωταθλήματος του 2018 με τη λεζάντα να αναφέρει ότι «η ΑΕΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος χρόνια μετά την κήρυξη της ολικής χρεοκοπίας του συλλόγου».

Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «ο ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΕΚ κήρυξε πτώχευση και οικειοθελώς έπεσε στην τρίτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος»

«Η ΑΕΚ, που ήταν πάντα ο τρίτος μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, εκτός του ότι είχε εκχωρηθεί στην πρώτη κατηγορία τη χρονιά της κρίσης, ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία γιατί η ομάδα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να φτιάξει τα οικονομικά της», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Το χρέος της ελληνικής ομάδας έφτασε τα 440 εκατομμύρια BRL περίπου . Αυτό συνέβη πολύ λόγω της τεράστιας οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα εκείνη την εποχή. Η ομάδα δεν μπόρεσε να υπογράψει παίκτες και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος ανέβηκε δύο χρόνια μετά από αυτή την κατάσταση, σε δύο συνεχόμενες προσβάσεις στη σημερινή δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X