Survivor All Star: Ξέσπασμα της «απατημένης» Ελευθερίου – «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, η αγάπη σου, το μωρό σου» (VIDEO)

Survivor All Star: Ξέσπασμα της «απατημένης» Ελευθερίου – «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, η αγάπη σου, το μωρό σου» (VIDEO)

«Εκρηκτική» κατάσταση δημιουργήθηκε στην κόκκινη ομάδα μέτα την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας ήρθε και πάλι στο προσκήνιο του Survivor All Star αφού η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου έφερε εντάσεις.

Οι νέες προσθήκες του ριάλιτι στην κόκκινη ομάδα ολοκληρώθηκαν με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά να επιστρέφουν στο παιχνίδι.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» είπε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Διαβάστε τη συνέχεια

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X