Φιάσκο: Μισοάδειο το γήπεδο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Φιάσκο: Μισοάδειο το γήπεδο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!
Photo Credits: INTIME

Μισοάδειο το γήπεδο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το τρόπαιο απέναντι στο Περιστέρι, του Βασίλη Σπανούλη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το κλειστό «Δύο Αοράκια» δεν γέμισε ούτε σε αυτή την περίπτωση.

Παρ’ ότι διαφημίστηκε απ’ όλους στην ΕΟΚ ως μια γιορτή του μπάσκετ, παρ’ ότι από την ομοσπονδία τόνιζαν πως το κλειστό «Δύο Αοράκια» θα είναι κατάμεστο κόσμου, ιδίως στα παιχνίδια των «αιωνίων», κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε και στο μεγάλο παιχνίδι τίτλου.

Στο γήπεδο του Ηρακλείου βρέθηκε μια ομάδα που παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και απέναντί της είχε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Παρ’ όλα αυτά για ακόμα μια φορά το κλειστό στην Αλικαρνασσό δεν γέμισε. Ξανά.

Τα κενά καθίσματα ήταν πολλά, με την τελευταία… πράξη του δράματος, στο φιάσκο της ΕΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης να λέει πολλά. Την ίδια ώρα δε που στην Ισπανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Γερμανία κάθε παιχνίδι του Final 8 ήταν πραγματική γιορτή σε γεμάτα γήπεδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X