«Λύγισε» στη Θεσσαλονίκη η Κ19 της ΑΕΚ - Ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΠΑΟΚ Κ19-ΑΕΚ Κ19
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της σταμάτησε στη Θεσσαλονίκη για την Κ-19 της ΑΕΚ η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα για τη 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε απόλυτη αγωνιστική ισορροπία, με την ΑΕΚ να υπερέχει στο πρώτο μισό του και τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί στη συνέχεια και να χάνει μία καλή ευκαιρία με τον Αδάμ στο 43′. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η ΑΕΚ είχε τη μεγάλη ευκαιρία της να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Τάσου Κοντορουχά έξω από την περιοχή πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ!

Στο 48′ ο Αγγελος Αγγελόπουλος σταμάτησε σε τετ α τετ τον Σμυρλή, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν δύο φορές στο γκολ, στο 55′ με κεφαλιά του Αδάμ και στο 61′ με με ατομική ενέργεια του Σμυρλή. Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση και στο 63′ μείωσε το σκορ με τον Τάσο Κοντορουχά μετά από φάση διαρκείας. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, αποκατέστησε τη διαφορά των δύο τερμάτων στο 67′ με το δεύτερο γκολ του Σμυρλή και το 3-1 ήταν το τελικό σκορ.

Μετά από εννέα συνεχόμενες νίκες, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ που ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Χατζηνικολάου (70′ Σβίγκος) Γιαννούλης, Κοσίδης, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, Μούτσα (70′ Κυρσανίδης) Γεωργέας (59′ Ανδρικόπουλος) Βασίλας (59′ Κοντάκης) Κοντορουχάς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X