Λουτσέσκου: «Ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, φανταστικός προπονητής ο Αλμέιδα»

Λουτσέσκου: «Ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, φανταστικός προπονητής ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουτσέσκου αποθέωσε τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα έπλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, πράγμα που για να είμαι ειλικρινείς, δεν το συνηθίζει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανταπέδωσε τα εγκωμιαστικά σχόλια του «Πελάδο» και μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Αργεντίνος τεχνικός στον πάγκο της ΑΕΚ. «Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα με φανταστικό προπονητή όπως είναι ο Ματίας Αλμέιδα»

Αναλυτικά τι είπε για Αλμέιδα ο Λουτσέσκου:

«Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα με φανταστικό προπονητή, όπως είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Έχει κατορθώσει να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ στην ομάδα της ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Επίσης, έχει καταφέρει να δώσει στην ΑΕΚ την ελπίδα ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όλα αυτά κάνουν τη μεταξύ μας αναμέτρηση πολύ ενδιαφέρουσα και για τις δύο ομάδες», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X