Γκουαρδιόλα: «Καλύτερα να μην πω κάτι, ας πάω σπίτι για ύπνο»

Απίστευτη ατάκα Αγκουέρο για Γκουαρντιόλα: «Καράφλιασε με το να σκέφτεται τόσο πολύ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να πιστέψει την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου στην Αγγλία.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος έμοιαζε ικανοποιημένος με την εμφάνιση σε ένα ματς που η ομάδα του είχε 23 τελικές και 73% κατοχή της μπάλας, όμως δεν έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο.

«Σε παιχνίδια όπως αυτά, είναι καλύτερα να μην πω κάτι αλλά να πάω σπίτι, να έχω έναν καλό ύπνο και από την επόμενη ημέρα να σκεφτώ το ματς που ακολουθεί. Όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, δίνουν τα πάντα.

Συγχαρητήρια στην Νότιγχαμ για τον βαθμό που πήρε. Ήταν θαυμάσια η εμφάνισή μας, παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να σκοράρουμε Θα έπρεπε να ήταν 2-0 ή 3-0 υπέρ μας στο πρώτο μέρος, επιτρέψαμε ένα σουτ και αφήσαμε βαθμούς. Δεν ήταν η μέρα μας για να πάρουμε το ματς.

Σε αυτά τα παιχνίδια, όταν βάζεις το δεύτερο γκολ, έρχεται αμέσως μετά και το τρίτο γκολ. Θα πρέπει να κοιταχτούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες, χάσαμε απόψε πολλές καθαρές ευκαιρίες».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X