Η διοίκηση της δουλειά της και η ομάδα τη δική της!

Η διοίκηση της δουλειά της και η ομάδα τη δική της!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης διαχωρίζει τα πράγματα και τα βάζει στην πραγματική τους διάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν βάλεις κάτω, όλα αυτά που έχει βιώσει ο ΑΕΚτζής δεν γράφεις βιβλίο, αλλά τόμους και δε θα τελειώσεις ποτέ. Κάνοντας μία απλή μικρή αναδρομή στο παρελθόν, αξίζει να σταθούμε σε δύο γεγονότα.

Το 1988 μπορεί η Λάρισα να είχε τρομερή ομάδα, αλλά η νομοθεσία άλλαξε από τον Σήφη Βαλυράκη σε ένα βράδυ για να πάρει το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός από τον υποβιβασμό. Διότι κάποιοι μπορεί να μη γνωρίζουν, κάποιοι να έχουν ξεχάσει, αλλά εκτός του Τσίγκοφ ντοπέ ήταν και ο Αγκίρε και αν ίσχυαν οι ποινές οι Πειραιώτες θα ήταν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Τότε ήταν τα καμένα λάστιχα στην Εθνική οδό, οι ψήφοι και πολλά άλλα που ζημίωσαν την ΑΕΚ. Οι νόμοι καταστρατηγήθηκαν, αλλά ξεκίνησε το παραμύθι των άλλων «οι αγώνες να κρίνονται στο χορτάρι».

Το 2008, η ΑΕΚ που φημολογείται ότι θα μπορούσε να κάνει ένσταση στο ματς με τον Αστέρα δεν έκανε ποτέ και ο Ολυμπιακός που έχασε από την Καλαμαριά στο… χορτάρι, πήρε το ματς στα χαρτιά ελέω Βάλνερ! Ήταν τότε που ο Βασίλης Γκαγκάτσης ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ, φρόντισε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής να ενημερώσει τους Πειραιώτες, αλλά όχι και τους «Πόντιους» για την… παρατυπία της Ομοσπονδίας να εκδώσει δελτίο σε έναν παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Μετά ο κυρ Βασίλης πήγε να δουλέψει στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε δεν πείραζε κανέναν πλην φυσικά των ΑΕΚτζήδων που η ατάκα: «να κρίνονται τα ματς στα γήπεδα» πήγε περίπατο και αγκάλιασαν σφιχτά τη… νομοθεσία που είχαν καταστρατηγήσει παλαιότερα. Το θέμα ήταν να βγει ξανά ζημιωμένη η ΑΕΚ. Και βγήκε όσο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Τα προηγούμενα χρόνια, όλοι αυτοί που σήμερα σηκώνουν τη «σημαία» της επανάστασης και βάζουν στο κάδρο την ΑΕΚ, λες και η ΑΕΚ έκανε κάποια παρατυπία, ή παρανομία και όχι ο Ατρόμητος, έχουν δείξει το δρόμο ότι κάνω ότι με συμφέρει, όποτε με συμφέρει. Και θέλουν λοιπόν αυτοί, να απολογηθεί η ΑΕΚ.

To πρωτάθλημα του Βάλνερ…

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα του Βάλνερ, πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πήρε το παιχνίδι με τον Πάοκ στην Τούμπα… Ο Παναθηναϊκός που έτρεχε με τον… Γαύρο παραμάσχαλα στο CAS, εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις και να βγει στα προκριματικά του Champions League και φυσικά για να παραμείνει στην κατηγορία! Την πρώτη φορά οι πράσινοι δεν νοιαζόντουσαν για τους βαθμούς που είχαν κατακτήσει άλλοι στο γήπεδο και τη δεύτερη δεν τους ενδιέφεραν οι κανονισμοί. Καλό ε;

Όσο για τους Κυριακάτικους αντιπάλους μας, έχουν πάρει στα χαρτιά πρόκριση στην Ευρώπη, έχουν πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το φιλέ κομμωτηρίου του Ίβιτς και φυσικά πήγαν να πάρουν το ματς που διέκοψαν με ντου και όπλο στα χαρτιά.

Η ουσία όλων αυτών που προανέφερα είναι πως όλοι τους, την ηθική και τους κανονισμούς τα έχουν κάνει πατσαβουρόχαρτα! Τα έχουν χρησιμοποιήσει όπως γουστάρουν, όποτε γούσταραν. Αυτοί λοιπόν μας κουνάνε το χέρι και έχουν την απαίτηση από την ΑΕΚ να πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι. Sorry, αλλά δε θα πάρουμε άλλο.

Η ΑΕΚ θα παίζει κάθε ματς στο γήπεδο. Αλλά τα ματς θα δίνονται όπως προβλέπεται. Χωρίς όπλα, χωρίς ντου, χωρίς πυρσούς στις πλάτες παικτών, χωρίς ξύλο. Με κανονικές εστίες και όχι χαμηλωμένες, με κανονικές μπάλες και με γραμμές στο γήπεδο. Αν δεν τα έχετε αυτά, από εδώ και στο εξής, ό,τι προβλέπει ο κανονισμός! Τελεία και παύλα.

Αν μπορείτε να μας κερδίσετε στο γήπεδο μαγκιά σας. Αν κάνουμε εμείς μλκί@ όπως πριν από χρόνια θα δεχθούμε τις συνέπειες όπως τις δεχθήκαμε και τότε! Αδιαμαρτύρητα!

Η δουλειά του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να προστατεύει σε απόλυτο βαθμό την ομάδα. Να μη μπορεί να τη «στήσει» κανένας. Η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα είναι να εξελίσσει την ομάδα από Κυριακή σε Κυριακή, ώστε ακόμα και με τα δεύτερά της αν παίζει με τον… Ολυμπιακό να νιώθει σίγουρη και να ρίχνει τρία!

ΥΓ: Η μπασκετική ΑΕΚ ήταν ένα μαύρο χάλι κόντρα στον Πανιώνιο την Πέμπτη. Συνέχεια της απαράδεκτης εικόνας που είχε με το Λαύριο. Τώρα χωρίς Μίτσελ, Μάιλς, Μάντσεν Μαυροειδή και Κόνιαρη, ο ημιτελικός με το Περιστέρι θα είναι «Γολγοθάς». Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Φρέιζερ και που παίζει δεν προσφέρει τίποτα και ο ΜακΓκριφ που βοήθησε την Πέμπτη, δεν είναι αυτός που περιμέναμε. Όπως και να έχει όμως πρέπει να τα δώσουν όλα. Είναι υποχρέωσή τους!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X