Τάσος Μπακασέτας: «Αποστολή μας να χαμογελάσουν για 90 λεπτά οι χιλιάδες που υποφέρουν» (ΦΩΤΟ)

Τάσος Μπακασέτας: «Αποστολή μας να χαμογελάσουν για 90 λεπτά οι χιλιάδες που υποφέρουν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης για τους σεισμοπαθείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δημοσίευσή του στο Instagram μετά τη σημαντική νίκη της Τράμπζονσπορ στο Conference League, ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στην αποστολή της ομάδας του να κάνει όσους υπέφεραν από τον σεισμό στην Τουρκία να χαμογελάσουν έστω και για 90 λεπτά.

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Conference League αφού νίκησε με 1-0 τη Βασιλεία, με τους οπαδούς και τους παίκτες της ομάδας να συγκλονίζουν εκφράζοντας τη στήριξή τους στους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας με δημοσίευσή του στο Instagram, σχολίασε τη βραδιά, αναφερόμενος σε «αποστολή» της ομάδας του.

«Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τις ανθρώπινες ζωές. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από τον χαμό των αγαπημένων τους εξαιτίας του σεισμού, είχαμε μια αποστολή. Το να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να χαμογελάσουν. Ακόμα και για 90 λεπτά. Το να τους υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας. Είμαστε μαζί σ’ αυτό.

ΥΓ. Τεράστιο respect σε όλους τους οπαδούς των ομάδων που ένωσαν τις φωνές τους μαζί μας, για να στείλουν το μήνυμα της ενότητας», έγραψε ο Έλληνα διεθνής.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπακασέτας έκανε 300 χιλιάδες τουρκικές λίρες για την στήριξη των σεισμόπληκτων ενώ έχει μπει σε δημοπρασία και μια φανέλα του, που όλα τα έσοδα θα πάνε επίσης εκεί!

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X