Η ΕΕΑ απέρριψε τη χορήγηση αντιγράφου της μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Νοτιά

Η ΕΕΑ απέρριψε τη χορήγηση αντιγράφου της μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Νοτιά
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση της ΕΕΑ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς ζήτησε αντίγραφο της απόφασης της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας, το οποίο ωστόσο δεν του χορηγήθηκε από την Επιτροπή.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εγκρίνει τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (80,74%) της ΠΑΕ ΑΕΚ σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη, συγκεκριμένα στην «DIKEFALOS HOLDINGS CO. LIMITED».

Ο άλλοτε μέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς ζήτησε αντίγραφο της απόφασης της Επιτροπής, ωστόσο η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημά του, όπως ανακοίνωσε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

1. Αίτηση του πρώην μετόχου της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Νικολάου Νοτιά, περί χορήγησης αντιγράφου της απόφασης της Επιτροπής, με την οποία εγκρίθηκε η μεταβίβαση ποσοστού 80,74% των μετοχών της άνω ΠΑΕ στην εταιρεία «DIKEFALOS HOLDINGS CO. LIMITED».
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X