Προπαγάνδα με ασύστολα ψεύδη κατά της ΑΕΚ κι ενόψει Τούμπας

Προπαγάνδα με ασύστολα ψεύδη κατά της ΑΕΚ κι ενόψει Τούμπας
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας τρελαίνεται με τα απίθανα που προσπαθούν να φορτώσουν την ΑΕΚ για τον ορισμό του Μανούχου ως 4ο στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάζοντας σήμερα τον Τύπο της Θεσσαλονίκης θα παρατηρήσει κάποιος πως υπάρχει μια κοινή γραμμή να θεωρούν πρόκληση πως η ΚΕΔ όρισε τέταρτο τον Μανούχο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Τα ίδια γράφουν βέβαια και οι Ολυμπιακοί. Τα ίδια κι απαράλλακτα. Ο Μανούχος λοιπόν σύμφωνα με την προπαγάνδα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ (ενίοτε συναντιούνται, κάποιες φορές και στην κυριολεξία όπως ξέρουμε από το πρόσφατο παρελθόν…)δεν έπρεπε να οριστεί, καθώς ήταν πρωταγωνιστής στο Περιστέρι όπου… ευνόησε την ΑΕΚ με την διαχείριση του στο θέμα των αντικανονικών εστιών.

Είναι εκπληκτικό πως όλη η επιχειρηματολογία κατά της ΑΕΚ, σε οποιοδήποτε επίπεδο προσπαθούν να την πλήξουν και για οιοποιοδήποτε θέμα προσπαθούν να την πλήξουν, πάντα, μά πάντα όμως, βασίζεται σε ασύστολα ψέματα. Εδώ φτάσαμε στο σημείο κρατικό Μέσο να βγάζει ψευδολογίες περί μετρήσεων στο Περιστέρι με λέιζερ, να τις αναπαράγει ο σταθμός του Αλαφούζου και μετά όταν ξεφτιλίζονται από τον δήμαρχο να αγνοούν την διάψευση.

Στην περίπτωση του Μανούχου λοιπόν, το μόνο που έκανε ενισχυτικό ως προς την θέση της ΑΕΚ στην νομική διαδικασία κατόπιν, ήταν πως ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δεν επέτρεψε την τέλεση του αγώνα και βρήκε τον αγωνιστικό χώρο αντικανονικό. Τι άλλο να έκανε δηλαδή ο Μανούχος από την στιγμή που έφτασε να μετράει ακόμη και μέσα από τα χαντάκια και δεν του έβγαινε; Για να μην πάμε στις εντελώς αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από τις οποίες έβγαλε κανονική την μία εστία.

Η προπαγάνδα κατά της ΑΕΚ φυσικά κρύβει πως πέρα από αυτό, το φύλλο αγώνα που σύνταξε ο Μανούχος δεν ανάφερε τίποτα για το από που μέτρησε την δεύτερη φορά και τίποτα για τα σκαψίματα. Κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον δικαστή του πρωτοβάθμιου οργάνου της Λίγκας ως προς αυτό να σταθεί μόνο στο φύλλο αγώνα και να αγνοήσει το αποδεικτικό υλικό για το σκάψιμο!

Ωστόσο η απόφαση για την οποία πανηγυρίζουν τα σάιτ του Μαρινάκη, του Αλαφούζου και όχι μόνο, η απόφαση την οποία φωνάζουν πως είναι σωστότατη και δικαιότατη, δικαιώνει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα των μετρήσεων ο Μανούχος. Που το λέμε ξανά, ακόμη και σε αυτό έχει προκαλέσει ζημιά στην ΑΕΚ αφού έβαλε στο φύλλο αγώνα αποτέλεσμα μετρήσεων μέσα από το χαντάκι, για να βγαίνει ο Σπανός σήμερα και να λέει τα απίθανα για 2,5 πόντους κλπ. Ωστόσο ο αγαπημένος δικαστής και η αγαπημένη απόφαση της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, λέει πως όλα καλά τα έκανε ο Μανούχος.

Με ποιο σκεπτικό λοιπόν η ΚΕΔ έπρεπε να θεωρήσει πως ο συγκεκριμένος διαιτητής κάτι δεν έκανε καλά και να αποφύγει να τον ορίσει ως τέταρτο στην Τούμπα; Από που προκύπτει αυτά που λένε τα ψυχοπαίδια του Λουτσέσκου και σίγουρα θα πει και ο προκλητικός Ρουμάνος; Από που προκύπτει αυτό που υποστηρίζουν και οι γαυροκάφροι της αρθρογραφίας; Τι άλλο θα σκεφτούν για να φτιάξουν το κλίμα που θέλουν και να υποχρεώσουν την ΑΕΚ σε απώλεια στην Τούμπα, μετά και το δώρο της ΚΕΔ με τις «συγγνώμες». Για λάθος που και οι ίδιοι το πήραν χαμπάρι μετά από δυο μέρες…

Ο Γκρανκάσας

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X