Σπάνιο ντοκουμέντο: Η Έλενα Τσαβαλιά topless στην παραλία - Άφωνος και ο Μάρκος Σεφερλής (ΦΩΤΟ)

Σπάνιο ντοκουμέντο: Η Έλενα Τσαβαλιά topless στην παραλία - Άφωνος και ο Μάρκος Σεφερλής (ΦΩΤΟ)

Είναι μία από τις εντυπωσιακές και πιο γυμνασμένες κυρίες της ελληνικής showbiz και όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη φωτογραφία και μία από τις πιο τολμηρές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και καταφέρνουν να συνυπάρχουν αρμονικά μαζί, τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική, ενώ θεωρούνται και πιστέψτε μας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Όλοι γνωρίζουν ότι το ζευγάρι δουλεύει πυρετωδώς κάθε καλοκαίρι με τον Μάρκο να μην έχει κάνει σχεδόν ποτέ διακοπές, με την πανέμορφη όμως Έλενα να ξεκλέβει πάντα μερικές ημέρες για να κάνει τις βουτιές της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X