Και τώρα πιάστε την! Η ΑΕΚ διέλυσε (29-20) τον ΠΑΟΚ, πάτησε κορυφή και πάει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ

Και τώρα πιάστε την! Η ΑΕΚ διέλυσε (29-20) τον ΠΑΟΚ, πάτησε κορυφή και πάει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε με 29-20 τον ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον είναι αποφασισμένη να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους.

Η «Ένωση» επικράτησε με 29-20 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Κασιμάτης» στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής και βρίσκεται ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Handball Premier, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.  Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση και έφτασαν εύκολα στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πιστεύοντας πως θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Η ΑΕΚ ωστόσο δεν ήταν …Ολυμπιακός και δείχνοντας την ποιότητα της πήρε τη νίκη κρατώντας πλέον στα χέρια της το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Μαυροβούνιος, Ραντόγιτς Τσέπιτς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Αγωνιστικά η ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» με πλάνο, καθαρό μυαλό και πολύ καλές επιθετικές λύσεις έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το «αφεντικό».

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 6-1 στο 10′, τρέχοντας στο γήπεδο και παίζοντας σκληρή άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά μείωσαν (7-4), όμως ο Λιάπης με δύο διαδοχικά τέρματα επανέφερε τη διαφορά στο +5 (9-4). Οι «κιτρινόμαυροι» με ωραίο χάντμπολ σε άμυνα και επίθεση και με τον Μαντάλινιτς να παίρνει δύσκολα σουτ όποτε χρειάστηκε, διατήρησαν τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας στο 16-12 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν στην άμυνα, όμως στην απέναντι πλευρά βρήκαν απέναντί τους έναν τρομερό Μάτσκεβιτς, που πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 18-16, όμως ο Αραμπατζής με ωραίο τέρμα σημείωσε το 19-16. Εν μέσω αποθέωσης, ο Μάτσκεβιτς σκόραρε από τη μία εστία στην άλλη για το 21-16. Η ΑΕΚ βελτίωσε την άμυνά της, έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους και συνέχισε με πλουραλισμό στην επίθεση να αυξάνει τη διαφορά (22-17, 25-17), φτάνοντας στο τελικό 29-20.

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 29-20
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-1, 7-3, 11-6, 13-8, 16-12 (ημχ)18-14, 18-15, 19-16, 25-18, 29-20,
ΑΕΚ (Αλβανός): Μάτσκεβιτς 1, Αραμπατζής 3, Ζίβκοβιτς 3, Βαρδαξόπουλος, Μαντάλινιτς 9, Τσέπιτς, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος 1, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 2, Λιάπης 5, Άρσιτς, Σόκολιτς 2, Τσιτόμπι, Ρογκούλσκι, Κεδέρης 3.
ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκοφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης, Νικολαϊδης 1, Παπαζογλου 3, Αποστόλου 1, Α. Τριανταφυλλίδης, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 1, Κουκμίσης 5, Καβουσανάκης 5, Δ. Τριανταφυλλίδης 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης, Γιαβασίδης.
Διαιτητές: Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 1/1-2/2

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X