Παρί: Έντονη κριτική σε Νεϊμάρ

Παρί: Έντονη κριτική σε Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Γεωμετρική πρόοδο, αποκτά, η έντονη κριτική που ασκείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεωμετρική πρόοδο, αποκτά, η έντονη κριτική που ασκείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, απογοητεύει με τις εμφανίσεις του στο σαμπιονά και στο Champions League, ενώ προέρχεται από την πρόσφατη αποτυχία της «σελεσάο» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Γαλλίας, δείχνουν να… αναιρούν την «λατρεία» που είχαν στο πρόσωπο του διάσημου ποδοσφαιριστή, ενώ και στην πατρίδα του, η κριτική είναι ιδιαίτερα έντονη. Την ίδια ώρα… φουντώνουν τα «σενάρια» για μεταγραφή του Νεϊμάρ το προσεχές καλοκαίρι, με την Τσέλσι να φέρεται ως η πλέον ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του και τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, να απαιτούν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την κριτική που δέχεται ο έμπειρος άσος, αποτελεί ο διάσημος παρουσιαστής της εκπομπής «OS Donos Da Bola», Νέτο, ο οποίος δεν «μάσησε τα λόγια του»:

«Ο Νεϊμάρ ήταν… ντροπή. Μέσα σε πέντε λεπτά, ο Μπαπέ έκανε περισσότερα απ’ όσα ο Νεϊμάρ σε ολόκληρο τον αγώνα. Ενας τέτοιος παίκτης, είναι μόνο καλός στο Tiktok, μόνο στο Instagram», σχολίασε ο Νέτο, ενώ με την σειρά του, ο Εντουάρντο Τιρόνι, δημοσιογράφος στο «UOL Esporte», επεσήμανε: «Η αποτυχία της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ένα όνομα: Νεϊμάρ. Δυστυχώς, τα γεγονότα μας θυμίζουν ότι ο Νεϊμάρ τελείωσε. Ενας παίκτης πολλών εκατομμυρίων, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τεράστιος, αλλά από ποδοσφαιρική άποψη, είναι πολύ μικρότερος από ό,τι θα έπρεπε».

Ιδιαίτερα «καυστικός», ήταν και ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βάλτερ Καζαγκράντε: «Ο Νεϊμάρ, δεν έχει εκρηκτικότητα και ταχύτητας, είναι εντελώς αποσυνδεδεμένος από την ομάδα, είναι το εύκολο… θήραμα. Χάνει πολύ εύκολα την μπάλα, ενώ αυτό δεν συνέβαινε παλαιότερα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X