Νεϊμάρ: «Ψήνεται» μετακόμιση στην Τσέλσι το καλοκαίρι

Παρί Σ.Ζ.: «Μέσα» ο Νεϊμάρ για Μαρσέιγ και Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Oι ιδιοκτήτες Παρί και Τσέλσι συναντήθηκαν στο Παρίσι για την πιθανότητα μεταγραφής του Νεϊμάρ στους Άγγλους το καλοκαιρι που έρχεται.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν σκόπευαν να πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τον Νεϊμάρ λόγω της συμπεριφοράς του.

Τώρα έρχεται η Parisien για να βάλει… φωτιά στο μέλλον του Βραζιλιάνου σταρ. Σύμφωνα λοιπόν με το γαλλικό Μέσο, την Τρίτη 14/2 υπήρξε συνάντηση στο Παρίσι μεταξύ των ιδιοκτητών Τσέλσι και Παρί, δηλαδή των Τοντ Μπόελι και Νασέρ Αλ Κελαϊφί για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής του Νεϊμάρ στους Μπλε το καλοκαίρι.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως οι Λονδρέζουν είναι θετικοί στο να δώσουν 60 εκατ. ευρώ για τον «Νέι», ένα ποσό που ζητούν οι Παριζιάνοι για να τον παραχωρήσουν και να… σπάσουν την τριάδα Μπαπέ-Μέσι-Νεϊμάρ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X