Μέσι: Νέα «πόρτα» στην Παρί, φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι!

Μέσι: Νέα «πόρτα» στην Παρί, φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι!
Photo Credits: INTIME

Όλο και πιο δύσκολη μοιάζει η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο δύσκολη μοιάζει η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την «L’Équipe», η οποία την ίδια ώρα θέτει τις ΗΠΑ ως φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Όλα έμοιαζαν προδιαγεγραμμένα για την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως το τελευταίο διάστημα ο Αργεντινός έχει αποκτήσει αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του στο Παρίσι.

Η βεβαιότητα της προ- Μουντιάλ εποχής προοδευτικά έχει μετατραπεί σε διστακτικότητα και σύμφωνα με την γαλλική «L’Équipe», οι πιθανότητες για την ανανέωση του συμβολαίου του όλο και μειώνονται!

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα οι Γάλλοι, η πλευρά του Αργεντινού έριξε νέο άκυρο στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15/2), με τα δεδομένα της υπόθεσης πλέον να έχουν ανατραπεί!

Κι όσο η Παρί χάνει έδαφος στην… καρδιά του Μέσι, άλλο τόσο ανεβαίνουν και οι ελπίδες της Ίντερ Μαϊάμι που θα επιχειρήσει να κάνει το κόλπο γκρόσο μέχρι το τέλος της σεζόν και να τον αρπάξει προς τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Στο σχετικό δημοσίευμα μάλιστα η ομάδα του Μπέκαμ χαρακτηρίζεται και ως φαβορί για το μέλλον του Μέσι, μιας και η έτερη διεκδικήτρια, Μπαρτσελόνα, προς το παρόν δεν δείχνει ικανή οικονομικά να ενορχηστρώσει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X