Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποδειγματική μητέρα χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του πριν την ακροαματική διακασία στη δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Η εξέταση η σημερινή έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες, που περισσότερο αφορούν την εντύπωση, παρά την ουσία της υπόθεσης. Αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα», ανέφερε για την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιροίγκου.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε επίσης: «Θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος στηρίζει την κατηγορία. Πολλές φορές στα δικαστήρια, κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους και δεν μιλάω για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά για την δικονομική συμπεριφορά του. Σήμερα αρχίζει η κατάρρευση ενός συστήματος να εγκλωβίσει την λειτουργία της δικαιοσύνης. Κέρδισαν πάρα πολλά από την δημοσιότητα παρουσιαστές και διάφοροι ιατροδικαστές, που εμφανίζονται να μιλούν χωρίς να έχουν κάνει νεκροτομές και να έχουν γνώση της δικογραφίας, και παρασύρουν την κοινή γνώμη».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X