Κανσέλο: «Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρντιόλα»

Κανσέλο: «Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρντιόλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα πρόβλημα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είχε υπάρξει στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε ο Ζοάο Κανσέλο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου μπακ στους Βαυαρούς είχε αποτελέσει έκπληξη και στην Αγγλία υποστήριζαν πως είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Καταλανό προπονητή.

Όμως ο 28χρονος παίκτη αποκατέστησε την πραγματικότητα, τονίζοντας πως όσα γράφτηκαν είναι ψέματα.

«Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρντιόλα. Δεν ένιωθα σημαντικός για την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Μίλησα με τον προπονητή κι αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για μένα ήταν να φύγω. Μου αρέσουν οι νέες ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του, είμαι ευγνώμων τόσο στον Πεπ όσο και στον σύλλογο γιατί μου έδωσαν τα πάντα. Είναι ένας σύλλογος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στο τέλος της χρονιάς ίσως μπορέσω να επιστρέψω», τόνισε ο Κανσέλο και υπογράμμισε πως δεν δέχθηκε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X