StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 14/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 14/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ως δεύτερη σε γκρουπ με Τσέλσι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ζάλτσμπουργκ, προκρίθηκε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης η Μίλαν, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2013/14. Οι «ροσονέρι» δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο στη φάση των ομίλων, αλλά στο τέλος «μίλησε» η φανέλα και πήραν το εισιτήριο πίσω από τους «μπλε» με συγκομιδή 10β. (3-1-2). Θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά ξέρουν ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, ειδικά, αναλογιζόμενοι την αγωνιστική εικόνα του τελευταίου ενάμισι μήνα. Η αλήθεια είναι ότι το 2023 δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Στέφανο Πιόλι και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι με τη νίκη 1-0 επί της Τορίνο την Παρασκευή (10/2) έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγώνων χωρίς τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις. Σταθερά εκτός πλάνων ο γκολκίπερ Μενιάν, ο στόπερ Τομόρι, οι μπακ Φλορέντσι, Ντεστ και ο χαφ Μπενασέρ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με τον… αέρα του αήττητου απέναντι στη Μίλαν σε τέσσερις αναμετρήσεις του παρελθόντος (2-2-0), ταξίδεψε στην Ιταλία η Τότεναμ. Επίσης, ο Αντόνιο Κόντε ως προπονητής μετράει 8νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια με αντίπαλο τους «ροσονέρι», έχοντας μάλιστα τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ η ομάδα του. Οι «σπερς» προκρίθηκαν ως πρώτοι σε ένα από τα πιο ισορροπημένα γκρουπ της πρώτης φάσης με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μαρσέιγ, συγκεντρώνοντας 11β. (3-2-1). Στο πρώτο παιχνίδι για την Premier League χωρίς τον Γιορίς, η ομάδα της πρωτεύουσας δεν πήρε καλό βαθμό, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Λέστερ. Διπλό πλήγμα τις τελευταίες μέρες για τους Λονδρέζους, που χάνουν για αρκετές εβδομάδες τον βασικό κίπερ Γιορίς και μέχρι το τέλος της σεζόν τον μέσο Μπετανκούρ. Δεν υπολογίζονται επίσης ο χαφ Μπισουμά και ο μεσοεπιθετικός Λούκας. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Χόιμπιεργκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το διάστημα, αλλά έχει τέτοια ποιότητα όταν παίζουν και οι τρεις σούπερ σταρ μπροστά που μπορεί εύκολα να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Παραμένει ερωτηματικό, βέβαια, ο Εμπαπέ, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου και είναι στην αποστολή. Με μία μόνο προπόνηση, αλλά είναι στην αποστολή και είναι στον… αέρα αν θα ξεκινήσει. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχασε 3-1 από τη Μονακό, έχοντας εκτός και Μέσι και Εμπαπέ και δεν είχε καθόλου καλή εικόνα. Στα δικά μου μάτια, βέβαια, αυτή η ήττα είναι ανώδυνη, δεν γίνεται να χάσει τον τίτλο. Αντίθετα, πόνεσε πολύ περισσότερο η ήττα με 2-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Γαλλίας. Δεν παίζουν σίγουρα ο Σάντσες και ο Μουκιέλε, αμφίβολος δίνεται και ο Βεράτι, αν και είναι κανονικά στην αποστολή. Στη φάση των ομίλων βγήκε 2η στην ισοβαθμία με την Μπενφίκα (14) και στην ουσία αυτό «πληρώνει» με την κλήρωση απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ακολούθησαν Γιουβέντους και Μακάμπι Χάιφα από 3.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει να συνέρχεται και να βρίσκει τον εαυτό της, έστω και να έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Μετά την επανεκκίνηση της Bundesliga γύρισε με 3 διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά ακολούθησαν 3 σερί νίκες με 11-2 τέρματα: Δύο στο πρωτάθλημα (4-2 τη Βόλφσμπουργκ, 3-0 την Μπόχουμ) και μία στο Κύπελλο Γερμανίας (4-0 τη Μάιντς). Με την Μπόχουμ στο 3-0, προ ημερών, ήταν πολύ σοβαρή και εύκολα θα μπορούσε να είχε βάλει τουλάχιστον άλλα τόσα γκολ. Ο Νάγκελσμαν δεν μπορεί να υπολογίζει για την πρώτη ματσάρα με την Παρί τους Ερναντέζ, Μανέ, Νόιερ και Μαζράουι, αμφίβολος δίνεται ο Μίλερ αλλά είναι κανονικά στην αποστολή. Μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Κανσέλο, την ανεβάζει επίπεδο, υπάρχουν και αυτές οι ευκαιρίες στο μεταγραφικό παζάρι, ευκαιρίες που δεν περίμενες να σου παρουσιαστούν. Στη φάση των ομίλων, η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης με 6/6 και 18 βαθμούς απέναντι σε Ίντερ (10), Μπαρτσελόνα (7) και Βικτόρια Πλζεν (0).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X