Σε beast mode o Λιβάι Γκαρσία, ένα υπερόπλο στα χέρια του Αλμέιδα - Σκοράρει με... κάθε τρόπο, διαλύει κάθε άμυνα! (VIDEO)

Σε beast mode o Λιβάι Γκαρσία, ένα υπερόπλο στα χέρια του Αλμέιδα - Σκοράρει με... κάθε τρόπο, διαλύει κάθε άμυνα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και στο enwsi.gr σας το αποδεικνύουμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διεκδικεί φέτος το ντάμπλ και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Λιβάι Γκαρσία που έχει «σπάσει» τα κοντέρ.

Μια από τις πρώτες αλλαγές που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ήταν να πάρει τον Γκαρσία από το δεξί άκρο της επίθεσης και να τον βάλει στην κορυφή, καθώς διέκρινε στοιχεία σε εκείνον όπως η δύναμη, η εκρηκτικότητα, η ταχύτητα και το άλμα.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύω ότι πρέπει να… εκραγεί. Έχει τεράστια δυναμική στη φυσική του παρουσία, στο σουτ που έχει, στο άλμα του. Όλο αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί 100%. Τη μέρα που θα γίνει αυτό θα μιλάμε για έναν διαφορετικό παίκτη από τους υπόλοιπους. Εξαρτάται από την αυτοπεποίθηση, το μυαλό και το κεφάλι του για να πάει παραπάνω ή να συμβιβαστεί με αυτό που έχει τώρα», είχε πει ο Αλμέιδα στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Δικέφαλος» τον Σεπτέμβριο.

Πέντε μήνες μετά ο Αλμέιδα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος απόλυτα με την απόφασή του καθώς μέχρι στιγμής ο Γκαρσία μετράει με την ΑΕΚ 15 γκολ και πέντε ασίστ.

Γκολ με κάθε τρόπο. Δυνατά σουτ, πλασέ, τετ α τετ, από μακριά, από κοντά, με κεφαλιές, με φάουλ, με πέναλτι. Κάνει τα πάντα και… συμφέρει.

Τα 15 γκολ του Λιβάι Γκαρσία

Τελευταίο γκολ του Λιβάι Γκαρσία αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό από απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Πριν από αυτό ο Γκαρσία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του θριάμβου της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, σκοράροντας δύο τέρματα, ένα με το αριστερό, μετά από πίεση των παικτών του Αλμέιδα ψηλά και ένα με πέναλτι.


Ένα παρόμοιο γκολ πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν μετά από πίεση, η μπάλα πήγε σε εκείνον. Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά εκτέλεσε με το δεξί.


Ο Λιβάι Γκαρσία είχε πετύχει ένα γκολ κλασικού σέντερ φορ στο ματς με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, εκεί που είχε βρεθεί στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και με ένα πλασέ έκανε το 2-0 για την Ενωση.


Το τρομερό του άλμα ο παίκτης από το Τρινιντάντ το έδειξε στο ματς με τον Παναιτωλικό εκεί που… «πέταξε» στο 2-0 της ΑΕΚ.


Αλλά και στη νίκη επί του Βόλου, όπου και είχε κερδίσει την άμυνα των γηπεδούχων στον αέρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.


Ο Λιβάι είχε πετύχει μια γκολάρα κόντρα στη Λαμία στην «Αγιά Σοφιά» εκεί που έφυγε σαν «σίφουνας» στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον Σαράνοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και ένα… μαγικό γκολ, άλλωστε μας είχε συστηθεί με ένα τέτοιο, καθώς είχε σκοράρει το 2020 ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (τότε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης).

Στο ματς του Κυπέλλου με την Κηφισιά ο Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μια σέντρα – σουτ, χαρίζοντάς μας ένα από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς.


Ο Γκαρσία είχε σκοράρει και στα εγκαίνια της «OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό, τότε ο Ελίασον τον βρήκε στην καρδιά της κορυφής και ο επιθετικός της ΑΕΚ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα -τότε δεν χρειάστηκε να… πετάξει για να κερδίσει την άμυνα.


Και αν νομίζετε ότι τελειώσαμε; Κάνετε λάθος! Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε δει γκολ του Λιβάι Γκαρσία με όλους τους πιθανούς τρόπους, αλλά δεν είχαμε δει με κεραυνό από μακριά.

Αυτό το πέτυχε στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X