ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Λεβαδειακός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά κέρδισε εύκολα με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν είχε πολλή δουλειά. Όσες φορές όμως χρειάστηκε να διαχειριστεί κάποιες φάσεις, το έκανε με σωστό τρόπο. Χωρίς την μεγάλη απόκρουση, αλλά με σωστή διαχείριση.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και είχε καλές κινήσεις και γρήγορη σκέψη. Πολλές φορές δεν ολοκλήρωσε σωστά την σκέψη που είχε. Παρόλα αυτά βοήθησε σημαντικά με τα ανεβάσματα του από την δεξιά πλευρά. Ενώ και ανασταλτικά ήταν συνεπής. Γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά.

Ντομαγκόι Βίντα: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην διαχείριση φάσεων. Κράτησε σωστά την θέση του και κυρίως χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να μην χρειαστεί να καταναλώσει πολλή ενέργεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Πάντως υπήρχαν και στιγμές που έδειχνε να μην πατάει και τόσο καλά.

Αρόλντ Μουκουντί: Για ακόμα ένα ματς ήταν απροσπέλαστος. Καθάρισε σχεδόν όλες τις επιθέσεις του Λεβαδειακού μόνος του, βγαίνοντας πάντα πρώτος και σωστά πάνω στην μπάλα. Ενώ βγήκε κερδισμένος σ’ όλες τις φάσεις. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, χρειάστηκε δυο φορές να προλάβει δύσκολες καταστάσεις.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολλή δουλειά και από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Πολλά χιλιόμετρα από την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ και πολλά ανεβάσματα. Βοήθησε και αυτός αρκετά την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ενώ δημιούργησε αρκετές φορές ρήγμα από την πλευρά του, στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Με τον ρόλο του μοναδικού κόφτη μπροστά στα στόπερ, αφενός έπρεπε να τελειώνει όσες προσπάθειες του Λεβαδειακού για επίθεση εν τη γεννέσει τους, αφετέρου έπρεπε να παίρνει την πρώτη πάσα για να κτίζει τις επιθέσεις της ομάδας. Το πρώτο κομμάτι το έκανε σωστά, στο δεύτερο έκανε κάποια λάθη.

Γενς Γιόνσον: Πολλή δουλειά από τον Δάνο χαφ στην μεσαία γραμμή. Ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να παίξει και κάθετα και απλώνοντας το παιχνίδι στα άκρα. Είχε τις περισσότερες φορές σωστές επιλογές. Και παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο και ως εξάρι, πάλι βοήθησε σημαντικά.

Σέρχιο Αραούχο: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια ανάμεσα στις γραμμές του Λεβαδειακού. Και όταν έπαιρνε την κατοχή, άπλωνε πολύ σωστά το παιχνίδι. Χωρίς πάντως ο ίδιος να βρεθεί σε φάση για να απειλήσει. Στο δεύτερο όσο έπαιξε, έδειχνε αποπροσανατολισμένος.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπορεί να έδειχνε πως δεν είχε τόσο πολύ μεγάλη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι του. Όμως παρόλα αυτά είχε μεγάλη συμμετοχή στο να δημιουργηθεί αυτό το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε την μπαλιά από την οποία προήλθε η φάση του κερδισμένου πέναλτι του Γκαρσία. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα.

Ορμπελίν Πινέδα: Δεν είχε την επίδραση άλλων ματς στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Άλλαζε συνεχώς θέσεις από την αριστερή πλευρά στον άξονα και πάλι πίσω για να βρει κενούς χώρους. Ωστόσο δεν βρήκε χώρους για να… δράσει. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μια ευκαιρία με κεφαλιά.

Λιβάι Γκαρσία: Έκανε ξανά τα πάντα και ήταν μακράν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Κέρδισε το φάουλ με το οποίο σκόραρε για να ανοίξει το σκορ. Κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Τζημόπουλου. Ενώ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, έβρισκε τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε ως ελεύθερος πίσω από τον φορ. Ήταν πολύ κεφάτος, πολύ δραστήριος και πολύ κινητικός. Ανέλαβε την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι αλλά δεν ευστόχησε. Ενώ χάρη στην κινητικότητά του, μπήκε σε δυο ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς να ευστοχήσει.

Πέτρος Μάνταλος: Αγωνίστηκε στην θέση του δεύτερου χαφ και για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε πως είναι μια θέση η οποία του πάει αρκετά. Πήρε μπάλες στα πόδια του, άπλωσε αρκετές φορές καλά τις επιθέσεις της ΑΕΚ αλλά έκανε και λάθη.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: 

Πήρε πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά δεν βρήκε πολύ γρήγορα τον ρυθμό του μέσα στο ματς. Είχε πάντως και αυτός διάθεση, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις από την πλευρά του, ωστόσο τα περισσότερα απ’ αυτά που δοκίμασε, δεν του βγήκαν.

Νίκλας Ελίασον: Μπήκε αλλαγή και μπήκε φουριόζος και φορτσάτος. Πήρε προσπάθειες από την πλευρά του και μάλιστα πολλές και δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φαν Βέερτ.

Τομ Φαν Βέερτ: Ήταν η τελευταία αλλαγή του Αλμέιδα. Κέρδισε ένα πέναλτι το οποίο έχασε ο Τσούμπερ. Αλλά πέτυχε και ένα γκολ καθώς ήταν στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X