Ελίασον: «Χαρούμενοι που συνεχίζουμε το σερί στην έδρα μας»

Ελίασον: «Χαρούμενοι που συνεχίζουμε το σερί στην έδρα μας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Νίκλας Ελίασον μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Νίκλας Ελίασον μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, λέγοντας πως είναι ευτυχισμένοι που συνεχίζουν αυτό το σερί στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήταν ένα ματς που ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει και θα παλέψει για αποτέλεσμα. Αυτό που κάναμε ήταν να δείξουμε υπομονή, ήρθαν τα δύο γκολ ήρθε και το 3-0 στην επανάληψη, είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε το σερί στην έδρα μας.»

Αν θα μπορούσε να υπάρχει χαλάρωση μετά το 3-0 επί του ΟΣΦΠ; «Μετά τη νίκη επί του Ολυμιακού,  θέλαμε να δείξουμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στη σεζόν, δεν είναι μόνο οι νίκες στα ντέρμπι αλλά όλες οι νίκες απαραίτητες. Οπότε ναι, θέλαμε να δείξουμε σοβαρότητα και τα καταφέραμε.»

Για την ασίστ που έβγαλε κι αν είναι το κατάλληλο σημείο για τον ίδιο που επιστρέφει στις ασίστ (έχει 6 στο πρωτάθλημα): «Ελπίζω να συνεχίσω με τις ασίστ, είμαι χαρούμενος για το γκολ που έδωσα στον Φαν Βέερτ, είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.»

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X