Λουτσέσκου: «Άμεσα πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Νάρεϊ!»

Λουτσέσκου: «Άμεσα πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Νάρεϊ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιλογή του Νάρεϊ να σουτάρει από το να πασάρει τη μπάλα στους συμπαίκτες, ψάχνοντας το γκολ, προκάλεσε την αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Θ.Κολοκοτρώνης» έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά ο Νάρεϊ αλλά στην τελική ενέργεια, πήρε λάθος απόφαση, καθώς προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ!

Το γεγονός ότι δεν «έσπασε» τη μπάλα σε έναν εκ των Ολιβέιρα ή Κωνσταντέλια που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, έφερε και την αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Χρήστο Καρυπίδη, είπε να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ που δεν έδωσε πάσα, όπως μετέδωσε η NOVA, προφανώς σε μία αυθόρμητη αντίδραση του Ρουμάνου που προκάλεσε χαμόγελα στον πάγκο.

Η ουσία είναι πως ο Λουτσέσκου είχε επισημάνει και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το εν λόγω θέμα, δείχνοντας έντονα την ενόχλησή του για τον εγωιστικό τρόπο αντίδρασης των παικτών του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X