Λουτσέσκου: «Κλασική περίπτωση της ομάδας που θεωρεί ότι το ματς έληξε»

Λουτσέσκου: «Κλασική περίπτωση της ομάδας που θεωρεί ότι το ματς έληξε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αφέλεια που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία τρία λεπτά των καθυστερήσεων, που δέχθηκε δύο γκολ-μαχαιριές από τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Τι μπορώ να σου πω; Δεν υπάρχουν λέξεις, δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό που έγινε. Είχαμε τόσες ευκαιρίες, είχαμε τόσες ωραίες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι και για άλλα γκολ, ήμασταν σίγουροι για τη νίκη και όμως ήρθαν αυτά τα δυο γκολ.

Ηταν υπό τον έλεγχο μας, σκοράραμε δυο γκολ και στα τελευταία λεπτά έγινε λάθος μέσα στην περιοχή, παραχωρήσαμε ένα πλάγιο, δεν σταματήσαμε μια εύκολη σέντρα, τέσσερις παίκτες δεν είχαν το σωστό κοντρόλ και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Αντί μετά να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση, τρέμαμε, κάναμε πάλι λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Είναι η κλασσική περίπτωση της ομάδας που θεωρεί ότι το ματς έληξε, δέχθηκε ένα γκολ, έχασε το μυαλό της και τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει ένα γύρο αήττητος και όμως υπάρχει η αίσθηση ότι πήγε πίσω στα τελευταία ματς με τις ισοπαλίες: «Ότι έγινε σε αυτό το ματς, δείχνει όλα όσα ζούμε τη φετινή σεζόν. Είμαστε ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε μερικά παιχνίδια που παίζουμε καλά δείχνουμε πιο light.

Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν είμαστε όμως από πλευράς αυτοπεποίθησης έτοιμοι να δώσουμε το τελικό χτύπημα. Είναι αφελής ο τρόπος που χάνουμε βαθμούς όπως με Λεβαδειακό με ΟΦΗ και με Ατρόμητο σε παιχνίδια που ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εχουμε παίξει ματς με τις τοπ ομάδες και δείξαμε ότι έχουμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Τώρα ενώ γνωρίζαμε πως ο Αστέρας δεν έχει χάσει από τις τοπ ομάδες στην έδρα του, παίξαμε συγκεντρωμένοι και όταν κάναμε το 0-2 δεν δείξαμε την ωριμότητα σε αυτό το κομμάτι».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X