ΣΟΚ με Νταντσένκο: Υπέστη τριπλή ανακοπή στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική!

ΣΟΚ με Νταντσένκο: Υπέστη τριπλή ανακοπή στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική!
Photo Credits: INTIME

Ο Όλεγκ Νταντσένκο που ανήκει ακόμα στην ΑΕΚ υπέστη τριπλή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Ζόρια Λουχάνσκι στην Τουρκία και βρίσκεται στην εντατική.

Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός άσος υπέστη τριπλή ανακοπή και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε τουρκική ΜΕΘ.

Ο πρώην δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του στην προπόνηση της Ζόρια (δανεικός από την Ένωση) και ο γιατρός της ομάδας τον επανέφερε στη ζωή με απινιδωτή.

Ο παίκτης διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Τουρκίας (στη γειτονική χώρα προετοιμάζεται η Ζόρια), βρίσκεται στην εντατική και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ελάχιστα είναι τα νέα που που έχουν γίνει γνωστά, με την ευχή όλων ο Νταντσένκο να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η τραγωδία της ημέρας της μεταγραφής του

Υπενθυμίζεται πως ο Ουκρανός αμυντικός είχε βιώσει μια αληθινή τραγωδία στις 14 Ιανουαρίου του 2022, την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια. Εκείνη την ημέρα έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνέδεε το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η πατρίδα του βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς βρίσκεται σε πόλεμο με την Τουρκία. Τραγικές στιγμές για τον Νταντσένκο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X