H Σαμπντόρια «τσεκάρει» Οικονόμου

Η Κοπεγχάγη «έλυσε» το συμβόλαιο του Οικονόμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ, Μάριου Οικονόμου που έμεινε ελεύθερος από την Κοπεγχάγη, εξετάζει η Σαμπντόρια.

Ο έμπειρος Έλληνας στόπερ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Κοπεγχάγη τον περασμένο Οκτώβριο, έχει προταθεί στους Μπλουτσερκιάτι σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς και τη διοίκηση των Γενοβέζων.

Η «Σαμπ» χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις των στόπερ μετά τον τραυματισμό του Γκούντερ και για αρχή ο Σέρβος τεχνικός θα δοκιμάσει να επιλύσει το πρόβλημα εκ των έσω, χρίζοντας βασικό τον αναπληρωματικό του στόπερ, Χέισον Μουρίγιο.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως ο Οικονόμου έχει πείρα από Ιταλία. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί σε Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ και Μπάρι από το 2013 ως το 2018, με απολογισμό 42 εμφανίσεις στη Serie A.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X