Ρίβερ Πλέιτ: Νεκρός οπαδός πριν το ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιορ

Ρίβερ Πλέιτ: Νεκρός οπαδός πριν το ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε από το λεωφορείο στο οποίο είχε επιβιβαστεί με πορεία προς το «Μονουμεντάλ».

Στην επιστροφή της Ρίβερ στο ανακαινισμένο «Μονουμεντάλ», μια άσχημη είδηση ήρθε να καταλαγιάσει τη χαρά των «εκατομμυριούχων». Στον Παναμερικανικό Αυτοκινητόδρομο, ένας άνδρας, ο οποίος ταξίδευε προς το Μπουένος Άιρες για να δει τον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από λεωφορείο.

«Ενώ δύο λεωφορεία ταξίδευαν για τον αγώνα, ένας φίλαθλος έπεσε από το πρώτο λεωφορείο με το επερχόμενο να τον πατάει. Αυτός ο άντρας έχασε τη ζωή του» αναφέρουν πηγές από το Υπουργείο Ασφαλείας.

Σημειώνεται δε, πως ακόμη ένας οπαδός των «εκατομμυριούχων» τραυματίστηκε καθώς στην προσπάθειά του να περάσει από τη μία θύρα στην άλλη, έπεσε στο κενό με το ασθενοφόρο να τον παραλαμβάνει άμεσα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X