Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μαρκίνιος ανανεώνει ως το 2027

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μαρκίνιος ανανεώνει ως το 2027
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2027 είναι ο Μαρκίνιος, όπως αναφέρει η «Equipe»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταθερά κάτοικος Παρισιού θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Μαρκίνιος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2027.

Ο κάπτεν των Παριζιάνων βρισκόταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τη διοίκηση του κλαμπ για ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με την «Equipe», οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Μαρκίνιος, λοιπόν, θα αγγίξει ορίζοντα 15ετίας στην Πόλη του Φωτός, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Παρί από το 2013 όταν και μετακόμισε από τη Ρόμα. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχει καταγράψει 394 συμμετοχές (38 γκολ, 9 ασίστ) και ο μόνος αντίπαλός του για τη θέση του ρέκορντμαν του συλλόγου είναι ο συμπαίκτης του, Μάρκο Βεράτι (1ος με 402).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X