ΕΠΟ: «Απάντησε θετικά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας»

ΕΠΟ: «Απάντησε θετικά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας»
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ, μέσω ανακοίνωσής της, επιβεβαίωσε ότι η Αυστραλιανή Ομοσπονδία της Αυστραλίας είναι θετική στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet στη Μελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Πίτερ Φιλόπουλος, μέσω του «Ελληνικού Κήρυκα», επιβεβαίωσε ότι έχει σταλεί το αίτημα από την ελληνική πλευρά για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet στη Μελβούρνη. Μάλιστα ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η Ομοσπονδία της χώρας είναι θετική σ’ αυτήν την ιδέα και πως πλέον περιμένει λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Το ότι οι Αυστραλοί είναι θετικοί, επιβεβαίωσε μάλιστα κι η ΕΠΟ, ενώ τονίζει ότι παραμένουν ανοιχτές κι οι συζητήσεις για το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, Σέλχαρστ Παρκ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X