ΑΕΚ: «Προσοχή στο ξύλο!»

ΑΕΚ: «Προσοχή στο ξύλο!»
Photo Credits: INTIME

Η διαχείριση του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό πανηγύρισαν έντονα.

Ήταν ένα ξέσπασμα για όλους, κάτι που περίμενε και ο κόσμος τα τελευταία χρόνια. Η ευφορία αυτή βεβαίως είναι κάτι που δεν θέλει επουδενί ο Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ, το τιμ του, αλλά και το σταφ της ομάδας, προετοιμάζει τους παίκτες για αρκετά δυνατό ματς σήμερα (18:30 )στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Λεβαδειακό. Έχουν τονίσει στους «κιτρινόμαυρους» ότι ο Λεβαδειακός παίζει την… ύπαρξη του μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πάρει το οτιδήποτε από κάθε παιχνίδι. Και δεν έχει την πολυτέλεια να παρατά ματς. Για αυτό στην ΑΕΚ θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι στην διαχείριση του αγώνα, αλλά και να… καθαρίσουν το ματς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να κάνουν την ζωή τους εύκολη.

Η ΑΕΚ ναι μεν είναι στο -4 με δύο ματς λιγότερα από την κορυφή και θέλει να πάρει αυτούς τους 6 βαθμούς και να επιστρέψει μόνη πρώτη, αλλά και ο Λεβαδειακός είναι προτελευταίος και ένα βαθμό πάνω από την τελευταία Λαμία. Και ο κλοιός σφίγγει, μετά τους 7 βαθμούς που πήρε ο Ιωνικός σε τρία παιχνίδια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X