Φεντερίκο Βαλβέρδε: Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι κινδύνεψει να χάσει το μωρό τους

Φεντερίκο Βαλβέρδε: Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι κινδύνεψει να χάσει το μωρό τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίνα Μπονίνο η σύζυγος του Φέντε Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλ Χιλάλ αποκάλυψε στην τηλεόραση το οικογενειακό πρόβλημα που πέρασαν με τον Ουρουγουανό μέσο τις τελευταίες εβδομάδες και το οποίο είχε τελικά αίσιο τέλος!

Ο Ουρουγουανός δεν περνούσε και τις καλύτερες στιγμές του, αλλά κόντρα στην Αλ Χιλάλ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σκοράροντας δις. Μάλιστα ένα από τα τέρματα που πέτυχε για τη «βασίλισσα» το πανηγύρισε βάζοντας τον αντίχειρά του στο στόμα του και η εξήγηση δόθηκε από την σύντροφό του.

Όπως διευκρίνισε η Μίνα Μπονίνο, το μωρό που περιμένουν κινδύνευε σοβαρά και είχε βυθίσει το ζευγάρι σε βαθιά θλίψη, αλλά μετά τις τελευταίες εξετάσεις τα νέα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και η κύηση συνεχίζεται περαιτέρω αναποδιές.

«Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η είδηση ότι είχα απέβαλλα. Δεν ήμουν σε θέση να το αρνηθώ, γιατί ήταν αυτό που πιστεύαμε ότι θα συνέβαινε. Ήταν ασυμβίβαστο με τη ζωή. Προετοιμαζόμασταν επί ένα μήνα για το χειρότερο. Καθώς η εγκυμοσύνη ήταν πολύ προχωρημένη έπρεπε να το επιβεβαιώσουμε με τεστ: Και αφού έκλαιγα για ένα ολόκληρο μήνα, αφού θρηνούσα, ενώ είχα στην κοιλιά μου το δεύτερο παιδί μου, χθες μας ήρθε η λιγότερο αναμενόμενη είδηση: Το μωρό είναι μια χαρά. Όλα είναι ακόμα φυσιολογικά, ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας και αυτό ξεκινάει από την αρχή. Σας ευχαριστούμε», ήταν το σχετικό tweet της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X