ΑΕΚ: Η δοκιμή του Αλμέιδα για τον Λεβαδειακό και οι «αναντικατάστατοι»

ΑΕΚ: Η δοκιμή του Αλμέιδα για τον Λεβαδειακό και οι «αναντικατάστατοι»
Photo Credits: INTIME

Τι έδειξε ο Ματίας Αλμέιδα χθες στα Σπάτα ενόψει του αυριανού αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την άνετη επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μάχη του πρωταθλήματος για να ανέβει ξανά στην πρώτη θέση, αν στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός, ακόμα και με παιχνίδι λιγότερο.

Η Ένωση αύριο στις 18:30 αντιμετωπίζει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», με τον Ματίας Αλμέιδα να προετοιμάζει την ομάδα του για ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει την… επιβίωση της. Και αυτό είναι πάντα «ύπουλο».

Ο Ματίας Αλμέιδα εξέπληξε τους πάντες με την ενδεκάδα που έριξε στη μάχη με τον Ολυμπιακό, όμως δεν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική του ενόψει του αγώνα της Super League. Και αναμένεται να δούμε 11άδα… πρωταθλήματος.

Έτσι το σχήμα που δοκίμασε χθες στα Σπάτα ήταν με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και το δίδυμο Μουκουντί – Βίντα μπροστά του στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα της άμυνας ήταν ο ο Ρότα και από την άλλη παρέμεινε ο αναντικατάστατος και χρήσιμος Χατζισαφί μιας και ο Μοχαμάντι είναι στα πιτς και αποτελεί την μόνη αξιόπιστη λύση αριστερά.

Στα χαφ ο Σιμάνσκι με τον Γιόνσον ήταν ξανά δίδυμο, ενώ οι Πινέδα και Άμραμπατ είχαν θέση αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή της επίθεσης, ποιοι άλλοι; Το δίδυμο της επιτυχίας. Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία (αμετακίνητος με 14 γκολ!) θα πάρουν θέση στην επίθεση αύριο με την ελπίδα η ΑΕΚ να ξοδέψει όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις και να αποκτήσει ρυθμό, για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X