Λίβερπουλ: Στηρίζει Κλοπ και προσλαμβάνει νέο επικεφαλής έρευνας για την ανοικοδόμηση του ρόστερ

Κλοπ: «Το Άνφιλντ θα παίξει το ρόλο του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παραμείνει -σύμφωνα με τους «Times»- στο τιμόνι της Λίβερπουλ με σκοπό οι «reds» να… αντεπιτεθούν μετά την κάκιστη φετινή σεζόν. Οι ιθύνοντες του συλλόγου θα βάλουν το χέρι την τσέπη δίνοντας την οικονομική δυνατότητα στον Γερμανό κόουτς να ξαναχτίσει την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι και προσλαμβάνοντας έναν νέο επικεφαλής έρευνας, μια θέση-κλειδί στις διαδικασίες «στρατολόγησης» του συλλόγου.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι κοντά στο να ορίσει τον διάδοχο του Dr. Ίαν Γκράχαμ, διευθυντή έρευνας, ο οποίος έχτισε το φημισμένο τμήμα επιστήμης δεδομένων και του οποίου η δουλειά έδωσε data για μια σειρά από μεταγραφικά του συλλόγου από το 2012 που έγινε κάτοικος Λίβερπουλ. Μεταξύ αυτών ήταν η υπογραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Ρόμα έναντι 34 εκατομμυρίων λιρών, του Σαντίο Μανέ από τη Σαουθάμπτον έναντι 36 εκατομμυρίων λιρών και του Άντι Ρόμπερτσον έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών από τη Χαλ.

Η ανάλυση των αριθμών του Γκράχαμ βοήθησε επίσης να κατευθύνει τη Λίβερπουλ προς την πρόσληψη του ίδιου του Κλοπ, το 2015, αφού η ανάλυση έδειξε ότι η τελευταία σεζόν του Κλοπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ -όπου η Ντόρτμουντ πέρασε στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα και τερμάτισε έβδομη- ήταν μη φυσιολογική, δεδομένων των υποκείμενων δεικτών απόδοσης.

Το πρόσωπο που είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τον Γκράχαμ θεωρείται ότι εργάζεται στο παιχνίδι και θεωρείται κορυφαίος στον τομέα των ποδοσφαιρικών δεδομένων. Ο Γκράχαμ, φυσικός του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, θα βρίσκεται στο κλαμπ ως τον Μάη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, παρά τις εικασίες και τα σενάρια περί του αντιθέτου, ο Γιούργκν Κλοπ δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη Λίβερπουλ – και, μάλιστα, λέγεται ότι είναι έτοιμος να ανανεώσει την ομάδα του και να κάνει comeback στους τίτλους. Ο Γερμανός τεχνικός έχει ενδείξεις ότι θα του δοθούν σημαντικοί πόροι για να ανοικοδομήσει το ρόστερ, με αρκετούς από τους κορυφαίους παίκτες του μεταγραφικού παζαριού να είναι στη λίστα των επιθυμιών του.

Ο παίκτης φαινόμενο της μεσαίας γραμμής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο 19χρονος Τζουντ Μπέλινγκχαμ, είναι μεταξύ των βασικών στόχων του. Αντιμετωπίζει βέβαια μεγάλο ανταγωνισμό αφού ο διεθνής Άγγλος βρίσκεται στις λίστες και των Μάντσεστερ Σίτι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X