ΑΕΚ: Με τον κόσμο για τη νίκη (17:30) κορυφής κόντρα στην Καλαμάτα

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Καλαμάτα στο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν δίνει σήμερα 17:30 η ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας την Καλαμάτα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Καλαμάτα και με ένα «καθαρό» τρίποντο θα την φτάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα καθοριστικό βήμα για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η ΑΕΚ περιμένει σήμερα την στήριξη του κόσμου της με την Ερασιτεχνική να κάνει κάλεσμα στους φίλους της για να γεμίσουν το «Απ. Κόντος» και να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης: «Σε αυτή τη μεγάλη «μάχη» με φόντο την κορυφή της Pre League, η ΑΕΚ σε χρειάζεται στο πλευρό της! Οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου αναμένουν τη στήριξή σου με τη φωνή σου και μόνο! Γίνε ο έξτρα παίκτης της ομάδας! ΟΛΟΙ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X