ΑΕΚ: Έβαλε δύο γκολ στο ημίχρονο στον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά τον... Ριβάλντο! (VIDEO)

ΑΕΚ: Έβαλε δύο γκολ στο ημίχρονο στον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά τον... Ριβάλντο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θυμηθείτε την τεσσάρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς επικράτησε με 3-0 στα… σβηστά και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από νωρίς, χάρη στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία, που έγινε μόλις ο 2ος ξένος που βρίσκει δίχτυα με την ομάδα του επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τον Μίλεν Πέτκοφ, για να έρθει ο… Σαμασέκου και να κάνει δύο τα γκολ της ΑΕΚ άθελά του.


Με το ισχυρό 2-0 πέρασε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η «Ένωση», πράγμα που δεν είχε κατορθώσει απέναντι στον Ολυμπιακό τα τελευταία 15 χρόνια. Πότε ήταν λοιπόν η τελευταία φορά; Την σεζόν 2007-08, σε ένα ματς που αρκετοί θα θυμούνται, μιας και ο Ριβάλντο έδειχνε με τα δάχτυλά του το τελικό 4-0!

Η ιστορία επαναλήφθηκε 15 χρόνια μετά και το τελικό 3-0 σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ σε βάρος του Ολυμπιακού, στον θεσμό του Κυπέλλου, μετά το ανάλογο σκορ την σεζόν 1999-00. Ο Ματίας Αλμέιδα πανηγυρίζει για πρώτη φορά κατά των «κόκκινων» και ο Μίτσελ έμελλε να βιώσει την πιο «βαριά» του ήττα από ελληνική ομάδα εκτός έδρας, στην πρώτη του επίσκεψη στην OPAPArena.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X