Κλοπ: «Έδωσα στους παίκτες δύο μέρες ρεπό, ήταν καλύτερο να μην βλέπουμε για λίγο ο ένας τον άλλον»

Κλοπ εναντίον διαιτητών: «Το να μιλάς μαζί τους είναι σαν να μιλάς στον... φούρνο μικροκυμάτων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στη Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Γουλβς (3-0) έφτασε βαρομετρικό χαμηλό.

Το αγωνιστικό πρόσωπο σε συνδυασμό με τα μαζεμένα και «ηχηρά» αρνητικά αποτελέσματα στο 2023 έχουν αφήσει τους Reds πολύ πίσω από το επιθυμητό επίπεδο και συνιστούν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους κρίσης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει τη στήριξη της διοίκησης και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα όσο ακόμα είναι καιρός.

Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, ο Γερμανός τεχνικός πήρε τα μέτρα του. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην ανεβασμένη Έβερτον (13/11, 22:00), ο «Κλόπο» μίλησε για τον λόγο που έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά το κάζο στο «Μολινό», δηλώνοντας πως έπειτα από συνομιλία που είχαν μεταξύ τους το πρωί της Κυριακής έκρινε πως ήταν αναγκαίο να πάρουν λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Μιλήσαμε μεταξύ μας, το αναλύσαμε και αποφασίσαμε να δώσουμε στα παιδιά δύο ημέρες ρεπό καθώς μεσολαβούσε αρκετό διάστημα από το περασμένο Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα. Θα μπορούσα να ορίσω προπόνηση ή αποθεραπεία την Κυριακή και από Δευτέρα να ξεκινούσαμε την προετοιμασία για την Έβερτον.

Δεν θα μας βοηθούσε όμως καθόλου. Θα ήταν πολύ άσχημο, θα είχαμε τραυματισμούς και θα δημιουργούσε μόνο προβλήματα.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν μιλήσαμε την Κυριακή για όλα, σκέφτηκα ότι θα μας κάνει 100% καλό να μην ιδωθούμε για αυτές τις δύο μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε, λέγοντας ότι η απόφαση αυτή φαίνεται να ήταν ευεργετική για τη φρεσκάδα και την ανανέωση των ποδοσφαριστών:

«Μας βοήθησε αυτό. Έφυγα την Κυριακή σε μέτρια διάθεση και όταν επέστρεψα ήταν πολύ καλύτερη. Το δούλεψα μέσα μου, έλαβα πολλές κλήσεις στο κινητό μου αλλά ήμουν σε πολύ καλύτερη διάθεση οπότε με ωφέλησε.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου δείχνουν εντυπωσιακά φρέσκοι. Είναι αλήθεια, οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά, είχαν σούπερ ένταση».

Μεταξύ άλλων ο Κλοπ ρωτήθηκε και για την υπόθεση των οικονομικών παραβιάσεων της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X