Γκαρσία: «Ελπίζω να βάλω πολλά γκολ με την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό μου είναι στις νίκες»

Γκαρσία: «Ελπίζω να βάλω πολλά γκολ με την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό μου είναι στις νίκες»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε μετά την φοβερή του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πώς έχει μεταμορφωθεί το σύνολο της ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα τις τύχες της ομάδας είναι ξεκάθαρο στο χορτάρι.  Η Ένωση έχει μετατραπεί σε μία μηχανή που όλα τα γρανάζια του οργανισμού έχουν κουμπώσει ιδανικά: Προπονητής, βάθος στο ρόστερ, OPAP Arena. Με τυχαία σειρά το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Και μέσα απ’ αυτή την ποδοσφαιρική γαλήνη και ωριμότητα έχει αναδειχθεί σε μεγάλο βαθμό μια ασταμάτητη δύναμη που λέγεται Λιβάι Γκαρσία. Ένα φορ μόλις επτά μηνών και κάτι, διότι φέτος τοποθετήθηκε καθαρά στην αιχμή.

Δύο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και 14 στο σύνολο μέχρι στιγμής για τον Γκαρσία. Κολλήστε και στις 23 συμμετοχές τις 4 ασίστ, γκολ θεωρούνται κι αυτά.

Το Sport 24 ρώτησε τον δύο φορές σκόρερ στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους πού οφείλεται αυτό του το φορμάρισμα και τείνει να γίνει η κανονική του εκδοχή.

Ο Γκαρσία αποθέωσε τους υπόλοιπους σκυταλοδρόμους της κιτρινόμαυρης παρέας: «Για να είμαι ειλικρινής οι συμπαίκτες μου δουλεύουν σκληρά και με στηρίζουν πάρα πολύ. Δουλεύω κι εγώ σκληρά. Αυτό είναι το μυστικό, να δουλεύεις σκληρά. Αυτό κάνουμε και πετυχαίνουμε».

Με το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ θα παίξει τη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης με καθαρό σκορ και μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό. Ρωτήσαμε τον Λιβάι Γκαρσία εάν η ομάδα του μπορεί να μιλάει για νταμπλ στο τέλος της σεζόν:

«Αυτό είναι το πλάνο. Αυτό είναι που θέλουμε. Δεν έχουμε κερδίσει κάτι μέχρι στιγμής. Έχουμε κι δεύτερο ματς να νικήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Πάμε και στις προβλέψεις. Θα καταφέρει ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 20 γκολ; Ο αλτρουιστής Γκαρσία στη συγκεκριμένη ερώτηση καλοδέχτηκε την ιδέα, αλλά έβαλε την ομάδα πάνω απ’ όλα: «Το ελπίζω. Βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι. Το σημαντικότερο για μένα είναι οι τρεις πόντοι. Εάν τα καταφέρω θα είναι καλό».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X