Αλεξίου: «Δεν απολογούμαστε εμείς, το ξεχνάτε - Άλλοι ευθύνονται για αυτό το γήπεδο!»

Εικόνες από την εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ στην Super League
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλεξίου ξεκαθάρισε πως αν τα δοκάρια του Ατρομήτου ήταν τσιμεντωμένα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλεξίου συνεχίζει την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας πως αν τα δοκάρια στο Περιστέρι είναι τσιμεντωμένα, μιλάμε για εγκληματική ενέργεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της ΑΕΚ ανέφερε:

«Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ που έχει έννομο συμφέρον από τη σημερινή δίκη. Υπέβαλε την ένσταση όπως έπρεπε και αφού δεν δέχτηκε ο διαιτητής Μανούχος πριν κλείσει το φύλλο αγώνα η ΑΕΚ ζήτησε και άλλα τρία σημεία που κρίνουν το γήπεδο ακατάλληλο και για να περπατούν οι ποδοσφαιριστές».

Νομίζω πως υπηρετώ μια ομάδα που είναι αυτή που πρέπει να απολογηθεί. Όχι. Η ΑΕΚ έρχεται να στηρίξει μια ένσταση για κάτι που είναι αυτονόητο. Τι έπρεπε να γίνει. Είτε να δηλώσει πως τα τέρματα είναι κοντά, είτε να μην κάνει τίποτα. Ο φίλος μου ο Ντέμης είπε να έπαιζε το ματς και αν έχανε εν συνεχεία να έκανε την ένσταση. Δεν γίνεται. Εμείς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε μέτρηση με την ίδια μετροταινία από ξένους διαιτητές. Εδώ τι λέμε φέρτε λέιζερ. Ο διαιτητής δικαιούται με κάθε πρόσφερο μέτρο εφόσον δεν λείπουν εκατοστά, χιλιοστά πως μπορεί να μετρήσει. Ο Αθανασιάδης πήγε στα γκολπόστ, είδε τη διαφορά του ύψους και το είπε στον διαιτητή. Από εκεί και πέρα η υπόθεση έχει τελειώσει».

«Μιλάμε για εγκληματική κατασκευή»

Και συνεχίζει ο κ. Αλεξίου: «Έσκαψαν ένα χαντάκι και με τη νέα γραμμή το VAR δεν θα μπορούσε να παρέμβει. Γιατί θα σταματούσε η μπάλα. Δεν μπορείς να κάνεις χαντάκι τη γραμμή του τέρματος. Αν είναι πακτωμένα, είναι λανθασμένα και ακύρως γίνονται όλοι οι αγώνες. Γίνεται μια βάση για να κουμπώνει το δοκάρι και να μπορούν να απορροφούνται οι κραδασμοί. Μιλάμε για εγκληματική κατασκευή. Γιατί αλλιώς αν έπεφτε κάποιος πάνω στο δοκάρι θα μιλάγαμε για νέο Γιάνκοβιτς» ανέφερε και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μπορεί η ΑΕΚ να κατηγορείται επειδή επεσήμανε κάτι. Αντί να φτιάξουν το γήπεδο, το έκαναν χειρότερο».

Συνεχίζει ο κ. Αλεξίου αναφέροντας: «Ο ποδοσφαιριστής επιτίθεται έχοντας μπροστά του ένα συγκεκριμένο εμβαδόν. Με αυτές τις ελλείψεις το εμβαδόν είναι μικρότερα κατά 30 τετραγωνικά μέτρα, χωράει μια μπάλα μέσα. Ο Ατρόμητος με τους εκπροσώπους ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια των μετρήσεων. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο. Είναι εντελώς κάθετη η μέτρηση. Εάν δεν ήταν 90 μοίρες η μετροταινία θα ήταν ακόμα ψηλότερο. Δεν θα ήταν χαμηλότερο. Η μέτρηση στη χειρότερη περίπτωση είναι αυτή που έχει διαπιστωθεί εξ αρχής. Οι όποιες εργασίες έγιναν μετά δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Έκαναν χειρότερο τον αγωνιστικό χώρο».

Σε διάφορα γήπεδα στην Αγγλία και αλλού έχουμε δει την ίδια μέτρηση με μεζούρα. Δεν έχει κανείς οκτώ μέτρα άκαμπτη ράβδος. Είναι δυνατόν να ακούμε πως ο διαιτητής έπρεπε να κρατήσει τη μεζούρα. Ποινικοποιούμε μια αθλητική υπόθεση; Τι είναι όργανο εγκλήματος. Υπήρχε πρεμούρα σε αρκετές ομάδες της Super League να βγάλουν μια απόφαση. Ο σκοπός ήταν να εξυπηρετηθεί με την έκδοση ενός εγγράφου η ΠΑΕ Ατρόμητος. Αν έρθει ένας διαιτητής και χωρίς να υπάρχει όχληση από ομάδα θα του πουν πως είσαι δόλιος».

«Δεν είχε κανένα λόγο η ΑΕΚ να αναβληθεί ο αγώνας»

Και συνεχίζει: «Γιατί δεν είχαν εφεδρικά δοκάρια που απαιτείται. Θα μπορούσε να παρέχει ο Ατρόμητος αυτά που επικαλείται τώρα. Γιατί δεν τα είχαν. Όπως μέτρησαν οι υπεύθυνοι της Χαλ σε αγώνα τους. Όπως μέτρησαν στο Σκεντίγια – Ρόμα που ο Μουρίνιο είχε βρει πως είναι μικρότερα τα δοκάρια. Δυστυχώς δεν έχετε τη δυνατότητα να προσπεράσατε την αξιολόγηση του διαιτητή. Υποχρεωτικά είναι διαπιστωμένη η αντικανονικότητα και πρέπει να δείτε αν ο Ατρόμητος ή η ΑΕΚ ήταν ο υπαίτιος για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Δεν είχε κάνα λόγο η ΑΕΚ να αναβληθεί ο αγώνας. Η ΑΕΚ είπε υπάρχει ένα πρόβλημα φτιάξτε το. Θα έβγαζαν τα τέρματα, θα έβαζαν τα άλλα θα γινόταν το ματς. Δεν είπαμε εμείς σκάφτε».

Όπως και ο κ. Κούγιας έτσι και ο κ. Αλεξίου προσκομίζει φωτογραφίες, βίντεο και δημοσιεύματα για την υπερασπιστική θέση της ΑΕΚ και ολοκληρώνει λέγοντας: «Να επιβληθούν οι κυρώσεις κατά νόμο, δεν συντρέχει κανένα πταίσμα. Έχω και το βίντεο προ του αγώνος που έχει καλυφθεί πλήρως από τη NOVA και ακούγονται οι ελλείψεις και οι αποστάσεις».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X