Ο Σοφιάν Άμραμπατ προσφέρθηκε να παίξει... τζάμπα στην Μπαρτσελόνα!

Ο Σοφιάν Άμραμπατ προσφέρθηκε να παίξει... τζάμπα στην Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σοφιάν Άμραμπατ, αδελφός του Νορντίν προσφέρθηκε να παίξει τζάμπα στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο πολύ ήθελε ο Σοφιάν Άμραμπατ να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που προσφέρθηκε να το κάνει χωρίς να πληρώνεται!

Ο 26χρονος Μαροκινός μέσος ήταν ένας από τους παίκτες που… κυνήγησαν οι Καταλανοί λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν τα βρήκε με τη Φιορεντίνα, κι έτσι ο Άμραμπατ αν και είχε συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα παρέμεινε στη Φλωρεντία.

Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, για τον παίκτη που έλαμψε με το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από την Τσέλσι και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άμραμπατ, όμως, ήθελε τόσο πολύ να μετακομίσει στη Βαρκελώνη που όταν είδε ότι έφτασαν σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με τους «βιόλα» προσφέρθηκε να το κάνει τζάμπα!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X