Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Νέα διάσωση μικρού κοριτσιού από τις επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ – Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών (VIDEO)

Φονικός σεισμός στην Τουρκία: Νέα διάσωση μικρού κοριτσιού από τις επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ – Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών (VIDEO)

Πάνω από 6.300 νεκροί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Συνεχίζουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω από τα ερείπια τα σωστικά συνεργεία για την αναζήτηση επιζώντων. Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν μετά από πολλές ώρες να απεγκλωβίσουν ένα ακόμη κοριτσάκι από τα συντρίμμια. Πρόκειται για ένα κορίτσι 11 ετών το οποίο απεγκλωβίστηκε στην περιοχή της Αντιόχειας. Νωρίτερα, η ΕΜΑΚ έχει απεγκλωβίσει ζωντανούς έναν άνδρα 50 ετών κι ένα μικρό κορίτσι στην πόλη Αλεξανδρέττα (Χάταϊ) της Τουρκίας, Ωστόσο, δεν κατάφεραν να σώσουν την μητέρα του κοριτσιού και την αδερφή του, την 7χρονη Φατμέ.

Ο αριθμός των νεκρών, ξεπερνά μέχρι αυτή την στιγμή τους 6.300 από το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε Τουρκία και Συρία. Η λίστα των νεκρών ανεβαίνει συνεχώς καθώς περνάνε οι ώρες ενώ οι ελπίδες ανεύρεσης επιζώντων λιγοστεύουν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X