Ζητούν μέχρι και υποβιβασμό της Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία

Ζητούν μέχρι και υποβιβασμό της Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Τον υποβιβασμό της Σίτι ζητούν οι ομάδες στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι σύλλογοι της Premier League απαιτούν ταχεία ετυμηγορία και τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι πριν από το τέλος της σεζόν. Αίτημά τους είναι ο υποβιβασμός των «Πολιτών».

Αυτό αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα «The Sun», σχετικά με τις κατηγορίες κατά της Μάντσεστερ Σίτι, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος ενός συλλόγου της Premier League είπε ότι «αν αποδειχθούν αυτές οι κατηγορίες, πρέπει να υπάρξει κατάλληλη τιμωρία και η μόνη κατάλληλη είναι να υποβιβαστούν. Μιλάμε για μια δεκαετία υποτιθέμενων καταχρήσεων και θέλουμε η Premier League να κάνει το σωστό».

Στην υπόθεση η Σίτι κατηγορείται για περισσότερες από 100 φερόμενες παραβιάσεις των κανόνων χρηματοδότησης της Premier League. Παράλληλα κατηγορείται επίσης ότι δεν παρείχε «αληθινές πληροφορίες» και για παραβιάσεις των κανονισμών της UEFA σχετικά με το οικονομικό Fair Play (FFP) και τους κανονισμούς αδειοδότησης και της Premier League σχετικά με το κέρδος και τη βιωσιμότητα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X