Πως θα σταθεί στην Super League πλέον η κυρία Κοξένογλου;

Πως θα σταθεί στην Super League πλέον η κυρία Κοξένογλου;
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας πιάνει στην... πένα του την κυρία Κάτια Κοξένογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτια Κοξένογλου. Πρώτη αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αναπληρώτρια πρόεδρος και στην Super League. Με δημόσιες και μη τοποθετήσεις που περιέχουν πάντα πάθος και στόμφο. Για την κατάσταση στα γήπεδα στην Ελλάδα, για το μοίρασμα των χρημάτων σε Super League 1 και Super League 2 κ.α.

Ως εκπρόσωπος του Ατρομήτου κατάφερε και πήρε 1,7 εκατ.ευρώ από την Super League μέσω των χρημάτων του Κράτους από το Στοίχημα. Και την περασμένη Κυριακή είδαμε το… χάλι στο Περιστέρι με αντικανονικές συνθήκες αγώνες λόγω του προβλήματος και στις δύο εστίες. Τσιμεντωμένα δοκάρια εν έτη 2023, «τεχνικές εργασίες» με τσάπες και εικόνες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και ντρόπιασαν την χώρα, το ποδόσφαιρο μας και βεβαίως τη διοργανώτρια αρχή.

Εκεί όπου είναι πάντα έτοιμη να αντιπαρατεθεί την ΠΑΕ ΑΕΚ στο κάθε τι, λες και θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη που εχθρεύεται πάντα την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα οι 2 ομάδες έχουν τόσο καλές σχέσεις που πήρε ο Ατρόμητος 5 λεπτά πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, δανεικό τον Αγκιμπού Καμαρά. Τυχαίο θα πει κάποιος. Εμείς όχι…

Πως θα σταθεί στην Super League πλέον η κυρία Κοξένογλου;

Αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ατρομήτου μας είναι αδιάφορο και αυτό αφορά μόνο το Περιστέρι. Ο Γιώργος Σπανός θα απαντήσει σε αυτό και αν κάνει καλά τη δουλειά της στους τομείς που της έχουν ανατεθεί από τον ιδιοκτήτη.

Στην Super League όμως μετά τα όσα έγιναν πως θα σταθεί, απέναντι στους ετέρους; Από την Κυριακή το απόγευμα έχει πάθει αφωνία, ενώ είναι συνήθως λαλίστατη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη τοποθέτηση της επί του θέματος, μπροστά στα μέλη της Super League. Αν και πολλοί θα περίμεναν για λόγους ευθιξίας να παραιτηθεί μετά την ντροπή του Περιστερίου…

Το Υπατο στην Γ’ Εθνική κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με τα δοκάρια σε λίγα λεπτά και έγινε το ματς. Ο Ατρόμητος του 1,7 εκατ.ευρώ από το Κράτος… σκάβει και σε λίγο θα βρει αρχαία κυρία Κοξένογλου.

Γκρανκάσας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X