Κατσουράνης: «Τα ματς πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους» - Τι απάντησε για την δυσαρέσκεια της ΑΕΚ (VIDEO)

Ατάκα που προκαλεί για την φάση με τον Αθανασιάδη στο ΑΕΚ-Άρης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τα όσα έγιναν στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και υποστήριξε ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα ο Κατσουράνης, μιλώντας στην εκπομπή «Betarades», απάντησε και στην διαρροή που είχε βγάλει κατά του η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θέση για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι πήρε ο Κώστας Κατσουράνης ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην διαρροή που είχε βγάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του, σχετικά με την άποψη που είχε εκφράσει για την φάση στο AEK – Άρης με πρωταγωνιστές τους Αθανασιάδη και Φαμπιάνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα με τα δοκάρια. Δεν ήμουν τερματοφύλακας. Εμένα η άποψή μου είναι πως τα ματς πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει σήμερα, αλλά είναι απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από μόνη της. Θυμήθηκα τα Γιάννενα που είχαν βγει με σκούπες. Οι καταστάσεις είναι κακές. Να σκάβουν, να μετράνε με μεζούρα. Είναι θέματα οργάνωσης που πρέπει να έχουν λυθεί από πριν. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.»


Για την διαρροή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ζούμε στην Κίνα, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εμένα»


Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κατσουράνης

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X