Τουρκία: Η Γαλατά λύγισε την Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα με Μέρτενς και Ικάρντι (VIDEO)

Τουρκία: Η Γαλατά λύγισε την Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα με Μέρτενς και Ικάρντι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Είχε μια μεγάλη ευκαιρία ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανατροπή λύγισε την Τραμπζονσπόρ η Γαλατασαράι, που επικράτησε 2-1 για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Σούπερ Λίγκας.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας συνέχισε το νικηφόρο σερί της για δωδέκατο σερί παιχνίδι και βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ, η οποία, όμως, έχει δώσει ένα ματς λιγότερο.

Η Τραμπζονσπόρ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό με γκολ του Μάξι Γκόμες, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση.

Ο Μέρτενς στο 18’ έφερε το ματς στα ίσα, με σουτ στα όρια της περιοχής, ενώ στο 53’ ο Ικάρντι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιούν.

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκαν, ο πρώτος στο 81’ και ο δεύτερος στο 70’. Μάλιστα, ο «Μπάκα» είχε μια τρομερή ευκαιρία για γκολ με πανέμορφο σουτ, το οποίο απομάκρυνε ο Μουσλέρα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X