Ο Ραΐγιο έβαλε τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα! (VIDEO)

Ο Ραΐγιο έβαλε τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαγιόρκα κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες της να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τους Μαδριλένους.

Ο Αντόνιο Ραΐγιο μάλιστα επικεντρώθηκε ιδιαίτερα πάνω στον Βινίσιους.

Βλέποντας τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο φιλώντας το σήμα των Μαδριλένων, ο αρχηγός της Μαγιόρκα αποφάσισε να του απαντήσει με προκλητικό τρόπο στο β΄μέρος και του πρόταξε το σήμα της ομάδας του στο πρόσωπο για να το φιλήσει.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρείται μια κόντρα μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών, μιας και στο παρελθόν ο Ραΐγιο έχει καταφερθεί πολλάκις εναντίον του Βινίσιους με κατηγορίες για ασεβή συμπεριφορά.

Τα mind games του αρχηγού της Μαγιόρκα ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος των νησιωτών να σταματήσουν τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος πέρασε ένα… επίπονο απόγευμα στις Βαλεαρίδες Νήσους δεχόμενος 10 (!) από τα 29 φάουλ που καταλογίστηκαν εις βάρος των γηπεδούχων στον αγώνα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X