Αλβανός: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr για το αυριανό παιχνίδι: «Ανεξαρτήτως των ελλείψεων που έχουμε λόγω τραυματισμών η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και συστηματικά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την απόδοση των παιχτών που φαίνονται έτοιμοι ψυχικά και αγωνιστικά για το αυριανό ντέρμπι».

Ο προπονητής της ΑΕΚ άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Τικ και Κοτσιώνη ενώ αντίθετα συμμετέχουν κανονικά οι Παπαδιονυσίου και Νικολαϊδης που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Mάτσκεβιτς, Άρσιτς, Καλαματάς, Κεδέρης, Βαρδαξόπουλος, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Νικολαϊδης, Λέμος, Τσιτόμπι, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα, Παπαδιονυσίου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X