Απίστευτο: Ο Αγγελόπουλος του Ατρομήτου τα... βάζει με την ΑΕΚ που αποκάλυψε το πρόβλημα!

Απίστευτο: Ο Αγγελόπουλος του Ατρομήτου τα... βάζει με την ΑΕΚ που αποκάλυψε το πρόβλημα!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο κι όμως ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου ρίχνει το φταίξιμο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που το Ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ξανά ρεζίλι με τις εικόνες στο γήπεδο του Περιστερίου, ο Τεχνικός Διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος ρίχνει το φταίξιμο στην ΑΕΚ που ανακάλυψε το πρόβλημα.

Την ώρα που οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν μπει με …τσάπες για να σκάψουν στα τέρματα και να αποκατασταθεί το πρόβλημα, ο Γιάννης Αγγελόπουλος είχε το θράσος να κατηγορήσει την ΑΕΚ για το γεγονός πως έθεσε το πρόβλημα. Μάλιστα σχολίαζε πως το ζήτημα έχει αποκατασταθεί και το ματς θα γίνει κανονικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αγγελόπουλος:

«Υπάρχει ένα πρόβλημα, έθεσε η ΑΕΚ ένα θέμα με το ύψος. Θεωρώ ότι το έχουμε αποκαταστήσει και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Περιμένουμε τον διαιτητή, αλλά θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει θέμα. Δόθηκε μισή ώρα περιθώριο».

Για το πώς προέκυψε το πρόβλημα ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου είπε: «Αυτό το γήπεδο ξέρετε ότι είναι τουλάχιστον 12-13 χρόνια που έγινε η ανακατασκευή. Έχουμε παίξει ευρωπαϊκά ματς, έχουμε παίξει ματς Europa League playoffs, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε αυτό το θέμα, τι να σας πω…».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X